Toon navigatie
Gratis bezorging vanaf € 75,- binnen NL
Binnen NL 2 - 4 werkdagen levertijd
Met veel liefde leuk ingepakt
Algemene voorwaarden

Artikel 1 Bedrijfsgegevens

Aapjelief
E-mailadres: info@aapjelief.nl

BTW-id: NL004206224B53
KVK-nr: 86193473

Artikel 2 Prijzen

Al onze prijzen zijn inclusief 21% btw en exclusief verzendkosten. Sommige producten zijn voorzien van 9% btw.

Artikel 3 Betalingen

Voor betalingen kan gekozen worden uit de volgende mogelijkheden: iDeal. Aapjelief zal de producten leveren nadat de betaling is ontvangen.

Artikel 4 Verzending

Aapjelief levert aan Nederland en Belgïe.

Verzendingen gebeuren via PostNL met tracking op alle pakketjes.

Vanaf een bestelling van €75 euro zijn er geen verzendkosten

Afhankelijk van wanneer de betaling bij ons binnen is, verzenden wij binnen 1 á 2 werkdagen.

Mocht de klant niet thuis zijn op het moment van afgifte, dan kan de klant het pakket ophalen op een POSTNL punt. Wordt het pakket niet binnen 2 weken opgehaald, dan zal het pakket retour worden gestuurd. Aapjelief zal het aankoopbedrag min de verzendkosten aan de klant terugstorten.

Aapjelief is verantwoordelijk voor het pakket tot deze bij de klant is geleverd. Nadien kan Aapjelief niet meer verantwoordelijk geacht worden betreffende de beschadiging, diefstal of het verlies van goederen. Wij doen er alles aan om de goederen zo goed en veilig mogelijk te verpakken. De levering zal plaatsvinden binnen de wettelijke termijn van 30 dagen. Moest het binnen die termijn niet lukken, mag de klant de overeenkomst kosteloos ontbinden, tenzij anders afgesproken en of gecommuniceerd.

Artikel 5 Bestellingen

Muize-pluis maakt gebruik van het opgegeven tekst in het bestelformulier. Bij gemaakte fouten van de klant zijn wij niet verantwoordelijk als deze niet op tijd worden doorgegeven en zijn de eventuele kosten voor de klant. Doorgaans bestaat dit uit opnieuw betalen van de verzendkosten, ook als de klant een order had met gratis verzending.

Artikel 6 Klachten

Voordat wij de producten versturen worden deze goed nagekeken op eventuele gebreken of beschadigingen. Mochten er door het verzenden toch artikelen beschadigt aankomen of missen, dient dit binnen 48 uur vanaf aankomst van het pakket gemeld te worden per e-mail aan info@aapjelief.nl.

De volgende punten dien je te vermelden in de e-mail: het ordernummer, de artikelomschrijving en een duidelijke omschrijving en foto van de klacht. Binnen 4 werkdagen krijg je antwoord over de afhandeling van de klacht.

Wij doen er alles aan om de producten zo goed en veilig mogelijk te verpakken.

Artikel 7 Garantie

Aapjelief staat ervoor dat de geleverde artikelen deugdelijk zijn en voldoen aan de in het aanbod vermelde specificaties. Uitzonderingen hierop zijn eventuele kleurverschillen. Gebreken die zijn ontstaan als het gevolg van normale slijtage of oneigenlijk gebruik vallen niet onder de garantie.

Artikel 8 Retouren

Als een product niet naar wens is, kun je het retour sturen. Stuur binnen 14 werkdagen na ontvangst een e-mail waarin vermeld dient te worden, de reden van retour en je ordernummer. Het artikel moet binnen 14 dagen na aanmelding van de retourzending verzonden worden. Het artikel dient in originele verpakking retour verzonden te worden. Wij raden aan om je retour met track & trace te retourneren. De klant betaald zelf de retour-verzendkosten. Als Aapjelief de artikelen in goede orde heeft ontvangen wordt het bedrag binnen 5 werkdagen teruggestort.

Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet door Aapjelief gecrediteerd.

Aapjelief behoudt zich het recht om retourzendingen te weigeren of slechts een gedeelte van het betaalde bedrag te crediteren wanneer de artikelen niet binnen de 14 dagen na aanmelding zijn geretourneerd.

Retouradres:

Aapjelief
T.a.v. retouren
Merkelbeekerstraat 39
6451CL Schinveld

Tevens behoudt Aapjelief zich het recht om retourzendingen te weigeren als er een vermoeden bestaat, dat het artikel is gebruikt, ten gevolge van gebruik is beschadigd, schade door onzorgvuldig terugsturen of dat de artikelen niet in originele verpakking retour zijn verzonden.

Herroepingsrecht

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht kunt u contact opnemen met info@aapjelief.nl zodat wij u een retourformulier kunnen toesturen.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Aapjelief zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mist het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Artikel 9 Overmacht

Aapjelief kan niet aansprakelijk worden gehouden van enige verplichting als wij daartoe worden gehinderd door overmacht. Onder overmacht wordt verstaan: staking, natuurrampen of bedrijfsstoringen.

Artikel 10 Privacy

Aapjelief geeft geen persoonsgegevens aan derden zonder toestemming van de klant.

Artikel 11 Herroepingsrecht

Bij aankoop heeft de klant de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument.

Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. De klant zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te houden. Indien de klant van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren.

Wanneer de consument gebruikt wenst te maken van zijn herroepingsrecht is hij verplicht dit binnen 14 dagen, na ontvangst van het product, kenbaar te maken aan de ondernemer. Het kenbaar maken dient de consument te doen middels het modelformulier. Nadat de klant kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn herroepingsrecht dient de klant het product binnen 14 dagen retour te sturen. De klant dient te bewijzen dat de geleverde zaken op tijd zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van de verzending.

Indien de klant na afloop van de hierboven benoemde punten niet kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn herroepingsrecht, het product niet aan de ondernemer heeft teruggezonden, is de koop een feit.

Privacy statement

Aapjelief, gevestigd aan Merkelbeekerstraat 39 Schinveld, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

https://www.aapjelief.nl

Merkelbeekerstraat 39 Schinveld

Persoonsgegevens die wij verwerken

Aapjelief verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam

- Adresgegevens

- Telefoonnummer

- E-mailadres

- Gegevens over jouw activiteiten op onze website

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@aapjelief.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Aapjelief verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Het afhandelen van jouw betaling

- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder

- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

- Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

- Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken

- Om goederen en diensten bij je af te leveren

- Aapjelief verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming

Aapjelief neemt #responsibility op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Aapjelief) tussen zit. Aapjelief gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen: #use_explanation

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Aapjelief bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens: #retention_period

Delen van persoonsgegevens met derden

Aapjelief verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Aapjelief blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Aapjelief gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Aapjelief gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cooki...

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht: [ Bijvoorbeeld: Cookie: Googly Analytics Naam: _utma Functie: Analytische cookie die websitebezoek meet Bewaartermijn: 2 jaar ]

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Aapjelief en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@aapjelief.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . Aapjelief wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-m...

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Aapjelief neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@aapjelief.nl

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. OK